torstai 27. huhtikuuta 2017

Nokian kokeilijat saatettu matkaan!

#HSLkokeilu

Nokian viisaan liikkumisen kokeilijat saatettiin matkaan maanantaina 24.4. Starttitilaisuudessa kerrottiin kokeilun käytännöistä ja luovutettiin ajokit polkupyöräkokeilijoiden käyttöön.

Nokian pyöräkokeilijat Kalle Luukkanen, Juha Arpiainen, Raija Lilius
ja Mika Nevander tuliterien ajokkiensa kanssa. Kuva: Pia Talonpoika, Nokia
Kokeilijaksi haki 65 nokialaista, joista valtaosa oli kiinnostunut testaamaan sähköavusteista polkupyörää työmatkoillaan. Tiukan karsinnan jälkeen joukosta valittiin 13 kokeilijaa, joista osa testaa työmatkoillaan kahden viikon ajan joukkoliikennettä, osa sähköpyöräilyä tai pyöräilyä ja osa taittopyörän ja joukkoliikenteen yhdistämistä.

Ensimmäiset kommentit kokeilusta toimitti Kirsi Rotsten, joka testaa joukkoliikenteen hyödyntämistä työmatkallaan Nurmijärveltä Espoon Karamalmille:

"Junamatka kulkee joutuisammin kuin aamulla: käyn läpi aamuisen työmatkani fb-kommentointia ja kas, huomaan, että tuossahan se Huopalahti olikin... Menipä siis ohi... Junan vaihto tapahtuukin vasta Pasilassa (sakkokierrokselle tulee mittaa ehkä 12 minuuttia)."

Odotamme kiinnostuksella miten kokeilut etenevät! Pysy kuulolla seuraamalla tätä blogia ja tunnistetta #HSLkokeilu.Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä HSL ja Valpastin Oy.