keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Taittopyörä kiinnostaa ja ihastuttaa

Taannoin joku kuvaili taittopyörän olevan kuin koiranpentu: kun se on mukana, se herättää ihastusta ja kiinnostusta. Näin kävi myös Finlaysonin toimitiloissa, kun kävimme henkilöstölle läpi Finlaysonin työmatkakyselyn tuloksia ja mukanamme oli Brompton -taittopyörä.

Sally, "Tomppa" ja taittopyörä 

Taittopyörä toimiikin erinomaisesti työmatkaliikkumisen maskottina: se on erinomainen esimerkki siitä, miten jokainen voi kohdallaan etsiä omalle työmatkalleen sopivia ratkaisuja. Taittopyörä on ideaali niille, joiden työmatka sujahtaisi nopeasti junalla tai metrolla, mutta pääteasemilla on huonot jatkoyhteydet tai tylsän pitkä kävelymatka.

Tältä se näyttää paketissa! 

Taittopyörä toimii Finlaysonin tilaisuuden maskottina, mutta esittelyllä oli myös syvempi tarkoitus. Finlaysonin henkilöstöstä valitaan henkilö taittopyörän kokeilijaksi. Haastamme nykyisin työmatkojaan autoilevan kokeilemaan taittopyörän ja joukkoliikenteen yhdistelmää. 

Haaste on annettu ja kokeilu alkaa pian!Finlaysonilla juteltiin työmatkapyöräilystä. Keskellä tietenkin taittopyörä.Seuraa hankettamme #HSLkokeilu. 

Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä HSL ja Valpastin Oy